29 de maig del 2017

L'últim (?) llibre d'en Septimus

Títol: Septimus y el fuego eterno
Autor: Angie Sage
Saga: Septimus (7/7)
Pàgines: 539
Puntuació:  ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Tenia ganes de llegir aquest llibre, per deixar la saga d'en Septimus tancada. I aquest llibre és dels bons. Té moments divertits, no sembla que hi hagi excessius personatges (com en entregues anteriors), i es llegeix bé.

Però... però... arribes al final i ja veus que hi ha una pila d'històries que queden "penjades". No queden penjades del tot, però no és un final-final. És un final "fins aquí hem acabat amb els dolents, però tots els personatges seguiran amb la seva vida, i no t'explico exactament què serà d'ells d'aquí a uns anys".

Fins que arribes a la última pàgina i veus que hi haurà una nova sèrie. Una sèrie que passa al cap d'uns anys, on la protagonista serà una noia que surt en un paràgraf d'aquest últim llibre. I són 3 llibres més...

 Com sempre, els llegiré algun dia... Tinc ganes de saber com és la vida de tots els habitants del castell d'aquí a un temps. Però crec que esperaré uns mesos a agafar-lo. Jo que ja em pensava que deixaria una sèrie tancada... i ha vingut amb 3 llibres més!