11 de febrer del 2007

Hermione

Em fa pena, l'Hermione.

Sí, ja ho sé, estic llegint molt lentament el tercer Harry Potter i encara estic a la meitat, però no deixa de fer-me pena. Sembla que tot li surt malament. I el problema és que té bones intencions.

Per començar, com s'ho fa per anar a tantes classes? Estant en una escola de màgia, qualsevol cosa és possible, però ha de tenir el do de la ubiqüitat o alguna cosa semblant, perquè està a dues classes a la vegada. Que vaja, no sé pas com s'ho fa per estar a dues classes a la vegada... i fer tots els deures! Per això està tot el dia estudiant. Suposo que ho va fer perquè volia aprendre molt, però m'imagino que se'n deu penedir. És clar que, essent l'Hermione, potser no, que no se'n penedeix.

Després hi ha la Firebolt, la millor escombra voladora del mercat. Se'm fa estrany no dir-ne broomstick, com ho llegeixo sempre. Resulta que a en Harry algú li regala aquesta escombra i l'Hermione ho diu als professors. No ho fa amb mala fe, al contrari: ella creu que l'escombra la pot haver comprat en Sirius Black, i li pot haver fet algun encanteri perquè en Harry caigui i es mati, però tot i voler ajudar, el fet que ho digués fa que li confisquin l'escombra a en Harry durant un temps.

I, per postres, el seu gat acaba de matar a la rata d'en Ron!

És que pobre noia, sembla que tot li surti malament, i s'està quedant sola, perquè tothom li dóna l'esquena.